Вкусната кухня и изисканата обстановка се срещат в две уникални ресторантски преживявания в хотел Данубе. Нашите два ресторанта предлагат не само разнообразие от кулинарни изкушения, но и незабравими гледки и атмосфера.

Панорамен ресторант

Разположен на последния етаж на хотел "Данубе", ресторанта  предлага впечатляваща панорамна гледка към града. Идеалното място за романтични вечери, специални поводи. Менюто включва изискани ястия от международната и българската кухня, приготвени с най-свежите местни продукти. Нашите талантливи готвачи ще ви изненадат с креативни и вкусни предложения, а богатата винена листа ще допълни всяко ястие до съвършенство.

Ресторант "Данубе"

Ресторант "Данубе" се намира на приземния етаж на хотела и предлага уютна и релаксираща атмосфера. Със своя модерен и стилен интериор, ресторантът е идеален както за бизнес срещи, така и за семейни вечери. Менюто включва богат избор от традиционни български ястия, както и международни специалитети, приготвени с внимание и страст. В ресторант "Данубе" всеки детайл е важен – от свежите съставки до перфектното обслужване, за да се чувствате винаги специални.